Ronnie Flex en Deuxperience

Ronnie Flex en Deuxperience veroveren Caprera tijdens zwoele zomeravond.
Ronell Langston Plasschaert uit Capelle ad IJssel, beter bekend als Ronnie Flex, gaat hard de laatste jaren. Singles die hij uitbrengt worden met gemak multi platina en Ronnie treedt overal op.
Samen met de 9 koppige band Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland van Pinkpop tot Paradiso en gisteravond 22 augustus in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal.
Het is mooi weer en nog zomervakantie en dat is te merken want het is al druk bij de ingang wanneer de deuren nog niet open zijn. Wanneer het publiek naar binnen mag hoor je om je heen zeggen: “hee gaan we vooraan of niet” of ik durf ook niet te dichtbij maar wil wel dansen. Uiteindelijk vult Caprera zich van beneden naar boven het is gezellig druk.
Strak om  half negen stapt Ronnie Flex onder luid gejuich het podium op de sfeer zit er dan gelijk in met de dansbare muziekjes kan niemand lang op zijn bankje blijven zitten. Het wordt een fantastische zomer avond met een geweldige show. Zoals alleen Ronnie Flex en Deuxperience die kunnen neerzetten: vol met bekende liedjes en andere verrassende songs.
Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl