STERREN VAN HOLLAND’ – in concert – ‘OUTDOOR

Sterren Van Holland ArenaPark 2019 daverend succes.

Voor het derde achtereenvolgende jaar werd het ‘STERREN VAN HOLLAND’ – in concert – ‘OUTDOOR’ festival georganiseerd, dat afgelopen zondag 11 augustus jl. plaatsvond in het ArenaPark Amsterdam.

Na een stormachtige zaterdag was de wind ’s nachts wat gaan liggen, zodat het festival gewoon zijn doorgang kon vinden. Zondag vanaf 13.00 uur begon het hele veld dan ook al snel vol te stromen. Met ruim 15.000 feestende mensen kon de dag niet meer stuk. Het was ook dit jaar weer een compleet uitverkocht spektakel met geweldige artiesten op het podium. Wat te denken van kanjers zoals Tino Martin, Peter Beense, Frans Bauer, Django Wagner, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Danny Froger, Alex, e.v.a. Dan kan het niet meer mis gaan. Zeker niet met de geweldige hosting van DJ Coenio!

check hier voor een filmpje en beleef het allemaal nog een keer!

Daar Heb Je Vrienden Voor
Hoe mooi en toepasselijk was het, dat zelfs de man van Alie Valkering, Co van Pel, met zijn rolstoel en al hoog boven het publiek werd uitgetild door zijn familie en vrienden tijdens één van de nummers van Frans Bauer, getiteld “Daar Heb Je Vrienden Voor”. Ook Frans zelf stond perplex en kon van dit publiek geen genoeg krijgen.
Frans: “Ik geloofde even mijn ogen niet!! Ik heb veel gezien in de 25 jaar dat ik artiest ben!! Maar nog nooit eerder zag ik een rolstoel boven een mensenmassa van 15000 mensen uitkomen in de polonaise!!! Fantastisch!!! Het gebeurde in Amsterdam bij Sterren van Holland !!! Hier het bewijs !!
Het zijn van die heerlijke momenten van artiesten en publiek, die je nooit meer vergeet!

Fotografie en verslag: Jerrold Mallee