Angie Flare

Singer-songwriter uit Brabant brengt catchy countrypop single uit.

Voor haar nieuwe single ‘Home’  trok singer-songwriter Angie Flare naar Nashville in de VS. Dat resulteerde in de catchy countrypop single ‘Home’. De zangeres is er helemaal klaar voor om de wereld te veroveren.

Singer-songwriter Angie Flare wordt in 1992 geboren als Inge van Asseldonk in het Brabantse dorp Gemert. Zingen gaat haar van jongs af aan nog beter af dan praten en door de jaren heen bekwaamt ze zich dan ook in diverse stijlen; van musical tot pop en van klassiek tot rock. Maar ze heeft het pas echt gevonden als ze haar eigen sound ontdekt in het schrijven van eigen liedjes.

Home: opgenomen in Nashville

Na haar vorige single Unleash, wist Angie Flare dat ze deze lijn voort wilde zetten: pop, maar met een live band geluid. Angie: ‘In een muziekwereld waar steeds meer uit de computer komt, geloof ik nog steeds heilig in een authentiek geluid. Het is zo gaaf om met een echte band en echte mensen om je heen, die je energie geven en inspireren, muziek te maken.’

Om deze sound nog meer te ontwikkelen kwam Angie bij haar liefde voor countrypop muziek terecht. Na haar eerste bezoek in Nashville in de Verenigde Staten, de moederstad van deze muziekstijl, werd die liefde nog groter. Een tweede bezoek kon niet lang uitblijven en daarom ging ze afgelopen zomer terug om nog meer van de stad te proeven én haar nieuwe single op te nemen.

Angie schreef Home met haar vriend en gitarist Bas van Wetten. ‘Home is een echt liefdeslied, maar geschreven vanuit onze liefde voor de stad Nashville. Waar je ook bent op de wereld, je kunt je overal thuis voelen als je je op je gemak en veilig voelt. Dit kan zijn omdat je met iemand bent die vertrouwd voor je is, maar dat kan ook omdat er overal muziek om je heen is met mensen die ook die passie hebben.’

Met haar muziek wil Angie zich richten op de internationale markt en hoopt veel mensen een positief gevoel te geven met haar nieuwe lied. In Nederland wil ze met haar live band op zoveel mogelijk leuke plekken spelen en nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde liefde voor hedendaagse country muziek.

http://www.angieflare.com/home.html