Billie Eilish

Zangeres komt met WHERE DO WE GO? WORLD TOUR naar Ziggo Dome.

Billie Eilish op Lowlands Festival in Biddinghuizen, Nederland [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft de data van haar WHERE DO WE GO? WORLD TOUR bekendgemaakt. Op maandag 13 juli geeft ze een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Haar debuutalbum kwam pas dit jaar uit en vandaag kondigt popfenomeen Billie Eilish haar wereldtournee aan door Europa, de UK en Amerika. De ‘WHERE DO WE GO? WORLD TOUR’ begint 8 maart in Miami (Florida) en gaat langs ’s werelds grootste arena’s, waaronder Madison Square in New York op 15 maart. De tour eindigt 27 juli in de O2 in Londen.

Vorige maand haalde Billie Eilish haar eerste nummer 1 notering in de ‘’Billboard Hot 100’’ met de single ‘bad guy’, afkomstig van het multi-platina debuutalbum “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”. Hiermee is ze de eerste artiest, die dit millennium geboren is, die zowel een nummer 1 album als single op haar naam heeft staan.

Ze is ook de derde vrouwelijke solo artiest in de afgelopen 31 jaar met meerdere singles bovenaan de playlist van ”Billboard Alternative Songs” (naast Alanis Morrissett en Sinead O’Connor). Haar album “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” dat op 29 maart dit jaar uitkwam debuteerde op nummer 1 in de album chart van Billboard 200. Sindsdien is het album nog twee keer naar de bovenste plek teruggekeerd en is momenteel het bestverkochte album in Noord-Amerika. Inmiddels heeft Billie Eilish wereldwijd meer dan 17 miljard gecombineerde streams verzameld. Onlangs stond ze ook nog op de cover van Rolling Stone, V en Elle Magazine. @Mojo Concerts

Foto: Harold Versteeg

BILLIE EILISH – WHERE DO WE GO? WORLD TOUR
Maandag 13 juli 2020 | Ziggo Dome – Amsterdam