GOT7

Concert K-pop groep in Ziggo Dome.

De show van K-pop supersterren Mark, JB, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam en Yugyeom, ofwel GOT7, werd een tijd geleden al aangekondigd, maar nu is ook bekend wanneer de verkoop start. De tickets voor de show op 8 oktober in Ziggo Dome gaan op woensdag 11 september om 11:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

De zeven jongens van GOT7, ook wel ‘Gatsebeun’ in spreektaal, staan bekend om hun mix van R&B, rap en natuurlijk perfect gesynchroniseerde dansmoves en martial arts. Op 8 oktober kleurt Ziggo Dome groen met wit door de light sticks voor deze K-pop superstars en ze zijn er al helemaal klaar voor!  Met wereldwijd meer dan 100 miljoen views op hun videoclips, een nummer 1 in de VS iTunes charts en bandleden uit Korea, China, Thailand en de VS is GOT7 een internationaal succes. De leden JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam en Yugyeom spreken (en brengen muziek uit in) meerdere talen. Ook brengt ieder een eigen talent in de groep; van zingen, dansen, rappen en Martial Arts, die ze in hun energieke live optredens tonen, tot het schrijven en produceren van hits in de studio.

In 2014 maakt GOT7 hun debuut met de EP Got it?. De track bereikt de eerste positie in de Billboard World Album Charts en al snel volgt het eerste album Identify dat vooral in Azië goed wordt ontvangen. Na een aantal succesvolle singles zoals Just Right en If You Do, volgt er in 2016 het Japanse album Moriagatteyo. Het studioalbum Arrival is de meest succesvolle plaat van de band tot nu toe met maar liefst 153 miljoen views op YouTube voor de hitsingle Never Ever. @Greenhouse Talent

08.10.2019 Ziggo Dome, Amsterdam
Verkoop start 11 september om 11:00 uur via: www.ticketmaster.nl.