Halsey

Amerikaanse singer-songwriter komt naar Ziggo Dome.

Halsey, goed voor multi-platina verkopen en meerdere awards, kondigt vandaag het Europese deel aan van haar Manic World Tour in 2020. Op 15 februari staat ze in Ziggo Dome in Amsterdam.

De aankondiging van Halseys Manic World Tour gaat vooraf aan de release van haar langverwachte derde album Manic, dat op 17 januari 2020 wereldwijd uitkomt via Capitol Records. Het album bevat onder meer haar wereldhit Without Me en de nieuwe single Graveyard.

Haar Manic World Tour brengt Halsey naar twintig Europese steden, beginnend in Madrid op 6 februari en eindigend op 12 maart in Manchester. American Express® kaarthouders in Nederland en meerdere andere landen krijgen de mogelijkheid om hun tickets eerder te kopen dan de rest van het publiek, en wel vanaf dinsdag 24 september 10.00 uur.

Sinds 2015 heeft Halsey wereldwijd ruim 23 miljard streams vergaard en meer dan negen miljoen albums verkocht. Halsey’s vijfvoudige platina single Without Me (ook te vinden op het album Manic) stond begin 2019 twee weken lang op nummer 1 in de Hot 100. Inmiddels heeft het nummer het record als langstdurende top 10-hit binnen de Billboard Hot 100 door een vrouwelijke artiest uit deze eeuw.

Halsey blijft haar artistieke grenzen verkennen en verspreidt haar invloed en impact ook buiten de muziek. Nadat ze haar filmdebuut maakte in de animatiefilm Teen Titans GO! als de stem van Wonder Woman in de zomer van 2018 was ze ook te zien in A Star Is Born, naast Bradley Cooper en Lady Gaga. Ze gebruikt haar stem tevens om aandacht te vragen voor doelen waar ze in gelooft, zoals onderdrukte jeugd, vrouwenrechten, mentale gezondheid en de LGBTQ gemeenschap. Diens belangenorganisatie GLAAD riep haar in 2018 uit als ‘Outstanding Music Artist’.

@Mojo Concerts