Keane

Hoofdact van LIVE On the Beach geeft overrompelend concert op Scheveningen Strand.

Fotografie: Paul Bergen

Na een break van 6 jaar gaf de Britse topband KEANE als hoofdact van LIVE On the Beach zaterdagavond een grandioos optreden op het strand van Scheveningen.

De vierkoppige band was de hoofdact van LIVE on the BEACH. Voorafgaand aan het concert betraden Suzan & Freek, Pat Smith, Van Dik Hout en Rondé het podium. Na afloop konden bezoekers nog met de voeten in het zand genieten van een opzwepende DJ set van producerstrio Kraak & Smaak.

fotografie: Paul Bergen

COMEBACK
De jarenlange vriendschap en inspirerende nieuwe nummers heeft de bandleden, na een periode van zes jaar waarin ieder zijn eigen pad heeft bewandeld, weer bijeengebracht. De individuele ervaringen hebben de bandleden een nieuw perspectief gegeven aan de kracht van muziek. Het resultaat is te horen op het vijfde album ‘Cause and Effect’. Aan de hand van een selectie persoonlijke en kwetsbare nummers – met de herkenbare sound van Tom Chaplin en krachtige teksten van songwriter & pianist Tim Rice-Oxley – werden de bezoekers meegevoerd naar een roerige periode in het leven van de mannen. Uiteraard werden ook alle grote hits als ‘Everbody’s Changing’, ‘Somewhere Only We Know’, ‘Bend & Break’ en ‘Is It Any Wonder’ voor een luidkeels aanwezig publiek gespeeld.

fotografie: Paul Bergen

Na afloop van het concert van KEANE konden bezoekers genieten van de eclectische remixen van electronica, disco, house en funk van het Nederlandse producertrio Kraak & Smaak. @Live Department LIVE on the Beach