Within Temptation & Evanescence

Bands komen samen naar Ziggo Dome.

Within Temptation en Evanescence bundelen voor het eerst in hun carrière de krachten voor een bijzondere tournee genaamd: Worlds Collide Tour. De tournee vind plaats in april 2020 en brengt beide bands langs de belangrijkste zalen in Europa. Op dinsdag 21 april stopt de Worlds Collide Tour in Ziggo Dome Amsterdam.

Onder begeleiding van twee van de invloedrijkste en bekendste frontvrouwen in de rock- en metalwereld, de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation en de Amerikaanse Amy Lee van Evanescence, spelen de bands twaalf shows in Europa. Waaronder één in Ziggo Dome in Amsterdam op 21 april 2020.

Den Adel: “Within Temptation en Evanescence hebben veel gemeen en bovenal delen we dezelfde passie voor wat we het liefst doen: zingen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hen door Europa te reizen en er een onvergetelijke ervaring van te maken!”

Lee: “We are very excited to join forces with Within Temptation for what I know will be an epic tour in April. We’ve had people ask us about doing something together for a long time, and we’re going to make it worth the wait! Looking forward to hearing Sharon’s gorgeous voice every night!”

ꓘINK Presents
WITHIN TEMPTATION EN EVANESCENCE – WORLDS COLLIDE TOUR
Dinsdag 21 april | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €54,88 (incl. servicekosten)

Foto’s Rob Herstel