Amsterdam Music festival 2019

Fotoserie: AMF met spetterende DJ-show in Johan Cruijff ArenA.

Het Amsterdam Music Festival in Johan Cruijff ArenA. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

AMF of Amsterdam Music Festival 2019 vierde de elektronische dance muziek! Op zaterdag 19 oktober vierde Amsterdam Music Festival 2019 tijdens ADE de achtste editie met dit jaar opnieuw een spettende show! Om de verjaardag van AMF 2019 goed te vieren had AMF twee mega grote en geweldige cadeaus voor ons.

Het Amsterdam Music Festival in Johan Cruijff ArenA. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Als eerste vond de uitreiking van de DJ Mag Top 100 weer plaats tijdens het festival en als tweede kregen we een exclusieve set voorgeschoteld. In 2017 was dit een fantastische set van het duo Armin van Buuren en Hardwell.

De organisatoren van het Amsterdam Music Festival zijn ID&T en ALDA. Zij zorgden ervoor dat de thuisbasis van AMF, de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA ArenA, weer volledig werd omgetoverd tot een mega club waar bezoekers van over de hele wereld samen één konden worden en de hele nacht konden feesten. Dit is precies wat de organisaties willen bereiken met dit evenement ‘Together: We Own The Night’. @AMF Amsterdam Music Festival

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl