Crossing Border Festival

Spraakmakend literatuur- en muziekfestival in Den Haag.

Den Haag maakt zich klaar voor de 27e editie van het internationale literatuur- en muziekfestival Crossing Border. Van 29 oktober tot en met 3 november zal in en rond Theater aan het Spui een internationaal gezelschap uit ruim twintig verschillende landen neerstrijken.

Nederlandse muzikale belofte Vic Willems en dichter Kayo Chingonyi uit de UK zijn de laatste twee artiesten die bevestigd zijn.

Daarnaast zijn aanwezig op Crossing Border 2019: Literaire grootheid Hilary Mantel, muzikale legende Thurston Moore Group, alleskunner Kate Tempest, de Amerikaanse singer-songwriter Kevin Morby, Nobelprijs-kandidaat László Krasznahorkai, Librisprijswinnaar Rob van Essen, Robert Harris, Alejandro Zambra, Soap&Skin and s t a r g a z e, schrijver én muzikant Willy Vlautin, Hanna Bervoets en Jón Kalman Stefánsson

De timetables voor Crossing Border zijn nu beschikbaar op de website

Crossing Border staat bekend als een van de grootste en spraakmakendste hedendaagse literatuur- en muziekfestivals met een onderscheidend programma rondom hedendaagse literatuur waar jaarlijks meer dan honderd schrijvers deel van uitmaken. Zowel grote namen als opkomend talent passeren de revue, evenals crossovers met popcultuur, film, beeldende kunst en nieuwe media met veel muziekoptredens. www.crossingborder.nl