Ilse DeLange

Fotoserie: Zangeres begint nieuwe theatertour in Amersfoort.

De eerste voorstelling van de nieuwe theatershow van Ilse Delange was op 2 oktober in Theater de Flint in Amersfoort.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde.

Na haar internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht.

Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. In de theaters brengt Ilse naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore. Op 2 oktober stond de zangeres in Amersfoort met een prachtige nieuwe show.

Foto’s Esmee Burgersdijk

Meer info over de tour op www.ilsedelange.com