Lauren Daigle

Fotoserie: Amerikaanse zangeres met soulvolle relisongs in Utrecht.

[fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Zangeres Lauren Daigle is gezegend met een stem die het midden houdt tussen die van Adele en Amy Winehouse. Met haar goed in het gehoor liggende, krachtige popsongs is ze inmiddels een vaste waarde in de relipopwereld, een positie die ze vorig jaar versterkte met de hit You Say.

Het nummer raakte een gevoelige snaar bij het grote publiek en scoorde al meer dan 100 miljoen views op YouTube zelfs nog meer streams op Spotify. Het bijbehorende album Look Up Child (2018) stond 34 weken op nummer 1 in de Amerikaanse christelijke albumlijst en leverde Daigle een Grammy op. In Tivoli/Vredenburg zorgde de zangeres op 30 oktober voor een onvergetelijke een avond vol soul en passie!

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl