Lenny Kravitz

Rockmuzikant komt naar Ziggo Dome.

Op woensdag 24 juni 2020 komt Lenny Kravitz naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Vorig jaar verscheen zijn album “Raise Vibration” en vandaag kondigt hij een nieuwe “Here to Love” tour aan die in 2020 verschillende steden aandoet.

Lenny Kravitz wordt beschouwd als een buitengewone rockmuzikant. Kravitz heeft genre, stijl en klasse in de loop van zijn 20-jarige carrière overstegen. Met invloeden van soul, rock en funk van de ‘60s en ‘70s, won de schrijver, producer en multi-instrumentalist vier opeenvolgende Grammy® Awards. Tevens vestigde hij een record voor de meeste overwinningen in de categorie “Best Male Rock Vocal Performance”.

Naast het uitbrengen van tien studioalbums, die wereldwijd 40 miljoen keer verkocht zijn, werd hij ook gecast voor verschillende filmrollen. Lenny verscheen in onder andere “The Hunger Games”, “The Hunger Games: Catching Fire”, “Precious” en “The Butler”. Zijn creatieve bedrijf “Kravitz Design Inc” bevat een indrukwekkend portfolio van ondernemingen, waaronder hotels, privéwoningen en merken als Rolex, Leica en Dom Perignon.

Kravitz staat bekend om zijn energieke optredens, en ook deze tour belooft hij zijn live reputatie hoog te houden. Hij herleeft de rock ‘n’ roll, blues en soul nog één keer op zijn elfde album “Raise Vibration”. Het album is een creatieve wedergeboorte dat passend is bij zijn grenzeloze energie. Ervaar Lenny Kravitz volgend jaar zomer live op tour! @Mojo Concerts

Radio Veronica presents
Lenny Kravitz – Here To Love Tour
Woensdag 24 juni 2020 | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €54,88 (incl. servicekosten)