Roosbeef

Zangeres keert terug na vijf jaar stilte.

 

Na vijf jaar stilte is Roosbeef terug. Terug uit Kentucky én met een nieuw album. De eerste single ‘Menselijke Mensen’ is de voorloper van ‘Lucky’, het vierde studio-album van Roosbeef dat uitkomt op 17 januari 2020.

De single Roosbeef ‘Menselijke Mensen is beschikbaar vanaf 25 oktober 2019. Die dag gaat ook de serie live shows in Nederland en Belgie in de verkoop.

Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende live-shows.

Vandaag de dag is Roosbeef niet alleen meer de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim Van Oosten, Pascal Deweze (producer van ‘Lucky’) en Tom Pintens.

Met ‘Lucky’ verkent Rebergen nieuwe oorden. Het is een testament van haar muzikaal en tekstueel wasdom, wat onderschreven wordt door de ijzersterke band, die een groot deel van de arrangementen voor de nieuwe plaat op zich nam. Pascal Deweze nam de productie en mixing voor zijn rekening. Ook Tom Pintens speelde een bijzondere rol in de productie en arrangementen. Roosbeef is terug.

https://roosbeef.nl/

Foto Felix Baumsteiger