Roxeanne Hazes

Zangeres treedt op in Paard Den Haag.

Op 9 november staat Roxeanne Hazes in het Paard! De zangeres brak door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band shows door het hele land.  Inmiddels heeft ze haar eigen stem gevonden in een mix van glamoureuze elektropop, levenslied en R&b.

Het album ‘In Mijn Bloed’ werd ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. ‘Ik Was Toch Je Meisje’ kwam in het voorjaar van 2017 uit en werd gelijk een groot succes met meer dan anderhalf miljoen streams en evenzoveel views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en het nummer werd er dan ook Top Song. Titeltrack ‘In Mijn Bloed’ ontving diezelfde eer. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538, Radio 2 België en MTV zijn de singles veelvuldig te horen en te zien.

Tijdens haar optreden in Paard Den Haag zal Roxeanne bekende nummers en nieuw materiaal ten gehore brengen. @Paard

Foto Gwendolyne van Erp