The Real Thing

Funky Britse 70’s band met gelikte soulshow naar Gebr. De Nobel.

Vooral in de jaren ’70 was The Real Thing uit Liverpool erg succesvol. Ze hebben miljoenen platen verkocht van o.a. “You To Me Are Everything”, “Can’t Get By Without You” en “Feel The Force”. Chris Amoo en Dave Smith staan deze avond samen met hun 5-koppige band voor jullie klaar en beloven een fantastische avond vol met warme soul uit de ’70’s.

De band die oorspronkelijk uit vier leden bestond, bestaat op dit moment alleen nog uit het duo Dave Smith en Chris Amoo. Broer Eddie Amoo en Ray Lake zijn inmiddels overleden. Met soulachtige covers van Amerikaanse hits tekenden ze 1972 bij EMI; de singles die ze daar uitbrachten werden helaas niet ontdekt. Toen Kenny Davis vervangen werd door Eddie Amoo begon de succesperiode die hits opleverde als You To Me Are Everything, Can’t Get By Without You (beiden 1976) en het door Star Wars beïnvloedde Can You Feel The Force (1979).

Verwacht deze avond vele hits en fantastische covers zoals ‘Ladies Night, ‘Celebration’, ‘Good Times’ en ‘Ain’t no stopping us now’. Dat wordt swingen op 8 november in Leiden en wel tot je erbij neervalt! @Gebr. De Nobel