Alles is Film

Eerste exemplaar van Alles is Film uitgereikt aan Monic Hendrickx.

Op dinsdagavond 26 november vond de presentatie van het boek  Alles is film plaats in het NDSM Theater in Amsterdam. En dat in aanwezigheid van een aantal gasten uit de Nederlandse filmwereld.

Naast de overhandiging van het eerste exemplaar aan Monic Hendrickx vond er een unieke, eenmalige expositie plaats die je, net als het boek, meeneemt achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld.

Een boek voor de echte filmliefhebbers

Films. Ze nemen ons mee op reis. Naar landen en culturen die we niet kennen. Naar werelden die alleen in fantasieën tot leven kunnen komen. Om ons na anderhalf uur weer in onze eigen wereld te laten landen.

Alles is film neemt je mee achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld. Mooie verhalen en leuke anekdotes brengen die wereld op een unieke manier in beeld. Een boek voor iedereen die meer wil weten over film.

Aan de hand van mooie verhalen en leuke anekdotes wordt op een leuke en toegankelijke manier uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij het maken, distribueren en vertonen van film in Nederland.

Actrice Monic Hendrickx en regisseur Diederik van Rooijen schreven het voorwoord en de redactie nam onder meer een kijkje achter de schermen bij Penoza: The Final Chapter. Om iedereen kennis te laten maken met de wereld van film, vertellen filmprofessionals over hun vak en wordt onthuld hoe films de weg naar de kijker weten te vinden.

Wil je als een van de eersten een exemplaar bestellen van Alles is film? Volg Alles is film dan op Facebook – https://www.facebook.com/Allesisfilm/ – en Instagram óf schrijf je in voor de speciale ‘making of alert’ op de website www.allesisfilm.nl.

Fotografie: Anneke Ruys