Chantal Janzen

Groot muzikaal pyjama feest in de Ziggo Dome.

Chantals Pyjama Party in de ZiggoDome in Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Chantal Janzen gaf op 15 & 16 november met 15.000 fans de grootste pyjama party van Nederland in de Ziggo Dome! De in pyjama geklede bezoekers, werden in de concerthal getrakteerd op optredens van onder anderen Maan, Glennis Grace, Famke Louise, K3 en Lil Kleine.

Zangeres Maan bij Chantals Pyjama Party in de ZiggoDome in Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Er was een gevarieerd  muziekprogramma. Je kon onder meer meedoen met de XXL karaoke met Maan, Glennis Grace veranderde in Whitney Houston en laat een droom van Chantal uitkomen. Verder maakten we met Tony een reis door de vetste Party nummers en gebeurde er van alles met Famke en K3…

Bekijk hier het uitgebreide fotoverslag.

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl