Duncan Laurence

Zanger overtuigt in uitverkocht Patronaat.

Zanger Duncan Laurence in Patronaat Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 2 november stond Songfestivalwinnaar Duncan Laurence voor een volle zaal in Haarlem waar hij met zijn volledige band optrad. Met zijn nummer ‘Arcade’ won Duncan Laurence tijdens het Eurovisie Songfestival 2019.

Zanger Duncan Laurence in Patronaat Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Het concert in Haarlem was al uitverkocht voordat Laurence het Eurovisie Songfestival won.De zanger mag rekenen op een grote fanschare die hem ook in Patronaat vol enthousiasme ontvingen. Dat leverde een mooi optreden op met veel mooie liedjes, waaronder natuurlijk het winnende Songfestivalliedje ‘Arcade’.

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl