Iron Maiden

Engelse metalband naar Evenemententerrein Weert.

De Engelse metalband IRON MAIDEN komt in de zomer van 2020 naar Europa met hun Legacy of the Beast Tour, waarbij op 9 juli ook een concert wordt gegeven op Evenemententerrein Weert. Special guests tijdens deze show zijn Alter Bridge en Airbourne. De kaartverkoop start op donderdag 14 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

Leden van de IRON MAIDEN fanclub kunnen zoals altijd gebruik maken van een exclusieve pre-sale, meer informatie hierover is te vinden op ironmaiden.com.

Sinds het begin van de Legacy of the Beast Tour heeft IRON MAIDEN 39 landen bezocht en voor bijna twee miljoen fans gespeeld, waaronder op het legendarische Rock in Rio festival in Brazilië, waar een capaciteit van 100.000 bezoekers is. Het concert in Weert belooft een show te worden boordevol hits en fan-favourites uit de gehele carrière van de band.

IRON MAIDEN-zanger Bruce Dickinson zegt: “We hebben tot nu toe een fantastische tijd gehad op de Legacy-tour en de reacties op de show en alle gekke rekwisieten (en Eddie!) waarmee ik speel zijn geweldig. De hele band heeft zoveel plezier gehad. We zijn heel enthousiast om terug te komen naar Nederland en daar nog meer van onze fans te zien.”
“IRON MAIDEN performs the best show in the history of Rock In Rio” – Estadao national newspaper, Brazil

IRON MAIDEN – LEGACY OF THE BEAST TOUR
Special guests: Alter Bridge + Airbourne
Donderdag 9 juli 2020