Leonie Meijer

Zangeres brengt bijzonder minialbum uit en tourt door Nederland.

Inmiddels is het bijna tien jaar nadat zangeres Leonie Meijer indruk maakte met haar muziek en haar doorbraak beleefde bij het grote publiek. Maar nu is het tijd voor haar gloednieuwe minialbum getiteld ‘Perfect Solitude’ met daarop fantastisch materiaal. En daarnaast ook een tour naar aanleiding van het album wat op 27 september uitkwam.

De constante zoektocht naar de essentie van muziek bracht Leonie de afgelopen jaren tot samenwerkingen met uiteenlopende musici en componisten uit verschillende muziekgenres en die groei kun je duidelijk horen.

Op haar nieuwe album gaat de zangeres met haar mooie liedjes in op de kracht en schoonheid van alleen zijn. Muziek componeren met zo min mogelijk bemoeienis van de buitenwereld. Dit leidde tot een confrontatie met oorverdovende stilte, verrassende ontdekkingen en uiteindelijk een aantal prachtige nieuwe songs die door Reyn Ouwehand (Ellen ten Damme, Kane, Wende Snijders) werden geproduceerd.

Overal waar Leonie Meijer optreedt zijn de reacties lovend. Maar Leonie tourt nog tot 3 april 2020 met ‘Perfect Solitude’ langs de theaters dus is er nog genoeg tijd om haar live te bewonderen. Check hier voor alle aankomende speeldata:

https://www.leoniemeijer.com/#events