Lizzo

Zangeres en rapper geeft alles en overtuigt in Afas Live.

Zangeres LIzzo in Afas Live Amsterdam, Nederland. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De zelfverzekerde, body-positive zangeres Lizzo maakte op 18 november een grootse entree in een uitverkochte Afas Live.

No shame heeft Lizzo als motto en zonder enige schaamte of gene beweegt ze zich dan ook over het podium. Ze is een groot voorbeeld voor jonge meiden omdat ze recht voor zijn raap is. Ze heeft het hart op de tong en met haar grofgebekte love yourself raps, haar soulvolle stem en absurdistische humor imponeert ze iedereen.

Zangeres LIzzo in Afas Live Amsterdam, Nederland. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Samen met haar danseressen The Big Grrrls zet Lizzo een imponerende show neer met alles erop en eraan. Voor alle thick girls and guys, zegt ze. Lizzo is een ster die alles in huis heeft voor een grootse toekomst. Een handvol hits heeft ze al. Good As Hell, Truth Hurts, Juice…it’s twirking time bij Lizzo met Tempo en iedereen laat zich gaan. Een memorabel concert voor de fans van deze bijzondere zangeres en rapper.

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl