RuPaul’s Drag Race

Grootste drag show ter wereld naar AFAS Live.

Op vrijdag 12 juni komt de grootste drag show ter wereld, RuPaul’s Drag Race: Werq The World, naar AFAS Live in Amsterdam. De vierde editie van deze tour bevat een gloednieuwe productie met vele bekende gezichten uit de serie RuPaul’s Drag Race.

RuPaul’s Drag Race: Werq The World staat bekend om zijn geweldige producties, en deze vierde iteratie van de baanbrekende tour is daarop geen uitzondering. In 2020 heeft een experiment dat mis is gegaan ervoor gezorgd dat Drag Race-jurylid en Strictly Come Dancing-ster Michelle Visage in andere tijden is beland met geen mogelijkheid om terug te keren naar ‘huis’.

Kameron Michaels, Kim Chi, Monet X Change, Plastique Tiara, Shea Coulee, Vanessa Vanjie Mateo and Yvie Oddly nemen het publiek mee op reis door iconische tijdsperioden in de hoop dat zij hun weg terug zullen vinden naar het heden.

De tour gaat nog een stapje verder en debuteert in de grootste zalen in Europa met een productie die niet onderdoet voor een groot popconcert – een primeur voor elke dragproductie. De tour wordt op 6 mei afgetrapt in Aberdeen en doet naast Amsterdam ook steden als Parijs, Madrid en Berlijn aan, om vervolgens op 14 juni af te sluiten in Antwerpen.

WERQ THE WORLD TOUR 2020

RUPAUL’S DRAG RACE: WERQ THE WORLD TOUR 2020
Vrijdag 12 juni 2020