The Libertines

Punk- en garagerock band live in TivoliVredenburg.

The Libertines in TivoliVredenburg [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 20 november gaven The Libertines onder leiding van de charismatische frontmannen Carl Barât en Peter Doherty een concert in TivoliVredenburg.

De Engelse rockband The Libertines brak rond 2002 door met hun debuutalbum Up The Bracket, een plaat vol lekker rammelende punk- en garagerock. Het fundament van The Libertines is de dynamiek tussen frontmannen Carl Barât en Peter Doherty, een klassiek rock-‘n-rollhuwelijk waarbij de twee partners elkaar tot grote creatieve hoogten drijven, maar ook geregeld ruziënd over straat rollen.

The Libertines in TivoliVredenburg [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Het heeft in ieder geval moderne klassiekers opgeleverd als Time For Heroes, Can’t Stand Me Now en Don’t Look Back Into The Sun, en er zit nog meer in het vat, want de band is bezig met hun vierde album! @TivoliVredenburg

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl