Van Dik Hout

25 Jaar Van Dik Hout Clubtour komt naar Leiden.

Met een uitverkochte tour afgelopen  mei, staat nu in het najaar de volgende tour gepland van Van Dik Hout. Vooral met veel nieuw materiaal, waaronder hun nieuwe plaat; Eén Nacht Eeuwigheid. Deze plaat was enkele weken geleden zelfs Topsong op Radio 2.

Sinds hun doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop.

Dit jaar is bijzonder: 2019 staat namelijk in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie album.

Zaterdag 23 november staan de heren in Leiden met veel nieuwe nummers! Dat is een avond vol nostalgie en vele nieuwe verrassingen.

Foto: Harold Versteeg