Dua Lipa

Zangeres met FUTURE NOSTALGIA TOUR naar Ziggo Dome.

Dua Lipa in de Afas Live in Amsterdam The Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl].

Dua Lipa heeft zojuist de Europese data van de Future Nostalgia Tour aangekondigd. De tour staat in het teken van haar nieuwe album ‘Future Nostalgia’ dat volgend jaar uitkomt. Op donderdag 7 mei geeft de immens populaire zangeres een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Dua Lipa is na twee jaar weer helemaal terug met een nieuwe tournee en haar nieuwe single ‘Don’t Start Now’, de leadtrack van het nog te verschijnen nieuwe album. ‘Don’t Start Now’ is wereldwijd al een enorme hit met tot nu toe meer dan 170 miljoen streams. Het nummer heeft de nummer 1 positie in iTunes Global behaald en staat in de top 10 in de Europese hitlijsten, in de top 20 in de Verenigde Staten én is nog stijgende. Met haar uitvoering van ‘Don’t Start Now’ bij The EMA’s, The AMA’s en The ARIA’s heeft Dua Lipa miljoenen fans wereldwijd bereikt.

De ‘Future Nostalgia’ 2020 European Arena Tour begint 26 april in Madrid en reist langs 22 verschillende steden in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Ze sluit haar Europese tour af op 19 juni in Dublin.

Om het doorverkopen van tickets te minimaliseren, worden tickets voor deze show met een maximum van 6 tickets per persoon verkocht. Koop alleen kaarten via de officiële ticketverkoopkanalen zoals aangegeven op de DUA LIPA website, mojo.nl, ziggodome.nl en ticketmaster.nl. VIP-pakketten inclusief ‘Dua’s House Party’ zijn beschikbaar via vipnation.eu/Dualipa. Per ticket wordt er 1 euro gedoneerd aan het Sunny Hill Foundation en Unicef. @Mojo Concerts

radio 538 presents
DUA LIPA – Future Nostalgia Tour
Donderdag 7 mei 2020 | Ziggo Dome – Amsterdam

Foto’s Harold Versteeg