The Dutch Queen Tribute

Thank God It’s Christmas – An evening with The Dutch Queen Tribute in Paard Den Haag.

Op 22 december traden vijf bekende muzikanten in het Paard op met een speciale muzikale ode aan de band Queen. Vijf muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.

Live brengt deze gelegenheidsformatie, bestaande uit leden van onder andere Krezip en Navarone, genaamd The Dutch Queen Tribute een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

De band bestaat uit de volgende muzikanten:

Merijn van Haren (Navarone) – Zang
Kees Lewiszong (Navarone)- Gitaar
Joost van Haaren (Krezip) – Bas
Henk Jan Heuvelink (Marike JagerKlein Orkest) – Toetsen
Bram van den Berg (Krezip) – Drums

Ze gaven gisteren in Den Haag een overtuigend optreden waarbij meerdere setlists gespeeld werden: 29 nummers die (bijna) allemaal in de top2000 staan. Thank God It’s Christmas – An evening with The Dutch Queen Tribute. Voor de aanwezigen was dit zeker een bijzondere avond.

Fotografie: Maarten Ederveen