Kings of Leon en Snow Patrol

Amerikaanse rockband en Noord Ierse formatie samen naar Den Haag.

De Amerikaanse rockband Kings of Leon en de Noord-Ierse band Snow Patrol komen op vrijdag 26 juni 2020 naar het Zuiderpark in Den Haag. Beide bands geven die avond een eigen show.

De Grammy Award winnende band Kings of Leon is voor het eerst sinds 2014 weer met een eigen headline show in Nederland te zien. De laatste keer dat de Amerikaanse band, bestaande de drie broers en neef Followill, hun opwachting in Nederland maakte was in 2017, waar zij Pinkpop afsloten als headliner.

Snow Patrol bracht onlangs, ter ere van hun 25-jarig bestaan, het album Reworked uit, met daarop 13 opnieuw uitgebrachte nummers en 3 volledig nieuwe nummers waarvan Time Won’t Go Slowly de eerste single is. Na een afwezigheid van een paar jaar gaf Snow Patrol vorig jaar een optreden op Pinkpop en stond het vijftal begin dit jaar in een uitverkochte Ziggo Dome.

Sinds hun debuut in 2003 heeft Kings of Leon, bestaande uit Caleb (gitaar / zang), Nathan (drums), Jared (bas) en Matthew Followill op gitaar, zeven albums uitgebracht en meer dan 21 miljoen albums en 38 miljoen singles wereldwijd verkocht.

Snow Patrol viert dit jaar dat zij 25 jaar in het vak zitten en hebben in die periode een unieke plaats in de muziekwereld voor zichzelf weten te creëren. Dit jaar werd de hit Chasing Cars, waarmee de band wereldwijde bekendheid kreeg, bekroond met de titel ‘Most Played Song’ op de UK radio in de 21e eeuw.

Volgend jaar worden er nog 2 namen aan het programma toegevoegd. @Mojo Concerts

foto Kings of Leon MTV EMA

Snow Patrol foto Harold Versteeg

Radio Veronica & KINK presenteren
KINGS OF LEON & SNOW PATROL
+ special guests
Vrijdag 26 juni | Zuiderpark – Den Haag
Aanvang: 16:45 uur | Entree: €77,28 (incl. servicekosten)