Joe Buck brengt ode aan zijn ouders jan24

Tags

Related Posts

Share This

Joe Buck brengt ode aan zijn ouders

Na het grote succes van ’The Way You Take Time’ en ‘You Don’t See Me’ brengt Joe Buck vrijdag 24 januari een nieuwe single uit.

‘White Roses’ is de titel van de nieuwe single en de meest persoonlijke song van Joe Buck. ” ‘White Roses’ heb ik geschreven ter nagedachtenis van Jeroen, mijn broer die ik nooit heb gekend. Hij is bij zijn geboorte overleden. Dat heeft een enorme impact gehad op mijn ouders, hun eerstgeborene overleefde niet. Zijn geboortedag is nooit onopgemerkt voorbijgegaan, met witte rozen. Maar mijn zussen en ik hebben dat nooit als zwaar ervaren. Het wierp geen schaduw over ons gezin. Pas veel later heb ik met mijn ouders het gesprek gevoerd over Jeroen, wat er was gebeurd, wat het voor hen heeft betekent. Dat heb ik verwerkt in ‘White Roses’. Je kunt wel nagaan hoe dat bij hen binnenkwam. Het was…intens.’ ‘White Roses’ is de derde single van het album dat later dit jaar zal verschijnen op Spark Records.

Afgelopen zomer beleefde Joe Buck zijn doorbraak dankzij een tv commercial voor een supermarkt. Zijn nummer ‘The Way You Take Time’ stond wekenlang in de Airplay Top 3 en werd verkozen tot #1 in de Reclamemuziek Top 40 aller tijden. Hij speelt in maart als enige Nederlander op het Country 2 Country Festival in London, Berlijn en Amsterdam. Na een uitverkochte clubtour afgelopen najaar zal Joe Buck vanaf 8 april starten met zijn ‘White Roses’ tour door heel Nederland. Voor informatie, tourdata en kaarten zie: www.joebuckmusic.com

Meer over Joe Buck:
Instagram: @joebuckmusic
Facebook: @JoeBuckMusic
Youtube: JoeBuckMusic
www.joebuckmusic.com