Tuckerville

Mooie namen op altijd sfeervol Tuckerville.

Guus Meeuwis, Krezip, Danny Vera en Suzan & Freek reizen op 12 september 2020 af naar het Twentse festival Tuckerville. Dat maakte Ilse DeLange vanmorgen bekend. De zangeres speelt zelf vanzelfsprekend ook weer op haar eigen Tuckerville.

Breed muzikaal programma
De Nederlandse comeback-sensatie Krezip komt naar Tuckerville. De band keerde dit jaar na 10 jaar afwezigheid terug met een groots optreden op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. Nu reist de band af naar Het Rutbeek. Dat geldt ook voor Guus Meeuwis, die al jaren hoog in de wensenlijstjes van de Tuckerville-bezoekers naar voren komt. Tuckerville zou Tuckerville niet zijn, wanneer er niet ook veel ruimte is voor smaakmakers uit uit de roots-, country- en Americana-genres. Zo maken Christopher Paul Stelling, Ida Mae en Daniel Donato hun opwachting. De komende maanden worden nog meer optredende artiesten bekendgemaakt.

Tuckerville
Sfeer en muziek staan voorop op Tuckerville. Een afwisselend en breed muziekprogramma met folk- en Americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten, een area voor de jongere festivalgangers en een prachtig natuurgebied als decor zorgen ervoor dat bezoekers van elke leeftijd zich thuis zullen voelen. Afgelopen jaar was het festival met 17.500 bezoekers uitverkocht. @Tuckerville

Foto: Esmee Burgersdijk