Alanis Morissette

Zangeres na uitverkocht Carre nu ook naar Ziggo Dome.

Op dinsdag 6 oktober komt Alanis Morissette voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van het Europese deel van haar tour waarmee ze de 25e verjaardag van Jagged Little Pill viert. Op alle Europese data, inclusief de show in Amsterdam, neemt ze Liz Phair mee als special guest.

Alanis Morissette is al sinds 1995 een van de meest invloedrijke muzikanten, vocalisten en songwriters in de hedendaagse muziek. Haar expressieve muziek en optredens hebben over de jaren enorm veel lof verdiend. Morissettes album uit 1995, Jagged Little Pill, werd gevolgd door negen veelgeprezen albums. Daarnaast heeft ze muzikaal bijgedragen aan verschillende theater- en filmproducties en is ze als actrice te bewonderen

Naast haar carrière in de entertainment is ze een fervent voorstander van female empowerment, evenals spiritueel, psychologisch en fysiek welzijn. In 2016 lanceerde Alanis ‘Conversation with Alanis Morissette’, een maandelijkse podcast met gesprekken met verschillende gerespecteerde auteurs, artsen, opvoeders en therapeuten over een breed scala aan psychosociale onderwerpen die zich uitstrekken van spiritualiteit tot ontwikkelingen in de kunst.

Op 5 december 2019 maakte ‘Jagged Little Pill, The Musical’, zijn Broadway-debuut in het Broadhurst Theatre in New York. In dezelfde maand bracht Morissette haar single ‘Reasons I Drink’ uit. Ook maakte ze bekend dat ze in de lente – voor het eerst sinds acht jaar – met een nieuw album komt. De release van Such Pretty Forks In The Road staat gepland voor 1 mei 2020.
Vandaag brengt Alanis Morissette ook haar nieuwste single uit, ‘Smiling’. Het nummer is geschreven door Alanis en Michael Farrell (Morrissey, Macy Gray) en is geprodceerd door Alex Hope (Troye Sivan, Ben Platt, Tove Lo) en is nu te beluisteren. @Mojo Concerts

Alanis Morissette European Tour | 2020

ALANIS MORISSETTE
+ special guest Liz Phair
Dinsdag 6 oktober 2020 | Ziggo Dome, Amsterdam