Angie Flare

Singer-songwriter komt met EP Footprints In The Sand.

Na haar eerdere indrukwekkende, in Nashville opgenomen single ‘Home’ komt singer-songwriter Angie Flare nu met haar EP ‘Footprints in the Sand’.

Met ‘Home’ bracht Angie een verfrissende country pop sound naar Nederland. Maar ook over de oceaan werd dit geluid gewaardeerd, want de track behaalde op Spotify in een maand 70.000 streams.

Muzikale zoektocht

Met haar debuut EP ‘Footprints in the Sand’ zet Angie nu deze lijn voort. De EP is het resultaat van Angie’s muzikale zoektocht de afgelopen jaren, naar zichzelf en haar eigen geluid.

Ze volgde de voetsporen van grote muzikale legendes, maar ook eigen Nederlandse ‘new country’ helden om zo met haar EP de eerste eigen voetafdrukken achter te laten.

Titelsong ‘Footprints in the Sand’ gaat over het verlangen om een stempel op de wereld te drukken. ‘Er is maar één ding zeker in deze, soms harde, wereld en dat is dat we er vroeg of laat niet meer zijn. De kunst is dus om iets moois achter te laten in wat voor vorm dan ook.’
Angie schreef en produceerde de EP samen met haar vriend en gitarist Bas van Wetten.

Singer-songwriter

Angie Flare komt uit een Brabants dorp, is klein van stuk, maar durft groots te denken. Ze wordt geïnspireerd door de Amerikaanse stad Nashville, haar muziek en haar grote country sterren; van Dolly Parton tot Luke Combs tot Carrie Underwood.

Angie presenteert haar EP op zondag 8 maart in de Pul in Uden. Ze speelt dan voor het eerst met volledige band haar songs, afgewisseld met covers van songs die haar hebben geïnspireerd.

‘Footprints in the Sand’ is vanaf nu beschikbaar op alle streamingdiensten. De volledige EP is beschikbaar vanaf 8 maart.

www.angieflare.com