Tags

Related Posts

Share This

Carly Jae Repsen

Canadese popster pakt Paradiso moeiteloos in.

Singer Carly Rae Jespen treedt op in Paradiso Amsterdam – The Netherlands. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 12 februari gaf de Canadese Carly Jae Repsen haar eerste clubshow ooit op Nederlandser bodem. Paradiso was dan ook tot de nok gevuld om deze inmiddels grote popster live te aanschouwen.

Met megahit ‘Call Me Maybe’ van het album ‘Kiss’ brak Carly Rae Jepsen in 2011 in één klap door, mede dankzij Justin Bieber die de song promootte en Jepsen meenam op tour. De single stond wekenlang op nummer één en werd genomineerd voor twee Grammy’s. Daaropvolgende singles als ‘Good Times’ (met Owl City) en ‘I Really Like You’ vonden ook hun weg naar miljoenen luisteraars.

Inmiddels heeft de Canadese zangeres haar vierde album ‘Dedicated’ uitgebracht en is ze niet meer weg te denken uit de popscene. Ook in het alternatievere circuit is ze uitgegroeid tot cultfiguur en wordt ze erg gewaardeerd. Het was daarom ook niet verwonderlijk dat het eerste Nederlandse optreden van Carly Rae Jepsen plaatsvond op Best Kept Secret, afgelopen juli. Nu komt ze met haar ‘The Dedicated Tour’ voor de allereerste clubshow in ons land naar de Grote Zaal van Paradiso. @Paradiso

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl