Adam Lambert

Adam Lambert presenteert officiële video voor VELVET!

Wat is ie vet de nieuwe video van Queen zanger Adam Lambert! Vandaag lanceert de zanger zijn nieuwe album Velvet EN de bijbehorende video. De nieuwe single heet Roses en daarop is niemand minder dan Chic-gitarist en mastermind Nile Rodgers ook te horen. OOk de rest van het album is helemaal de moeite waard. Uotempo en ballads wisselen elkaar af en de teksten zijn zeker het beluisteren waard.

Met het album keert Lambert terug naar zijn solocarriere. De afgelopen tijd tourde de zanger met de band Queen en staat er een solotour op de planning.

Internationale superster Adam Lambert is terug met een solo tour en een nieuw album. Op 4 februari verscheen zijn nieuwste single ‘Roses’, de opvolger van de single ‘Superpower’ van het laatste album ‘Velvet: Side A’. Het nummer is een samenwerking met Nile Rodgers, geproduceerd door Fred Ball en geschreven door Adam Lambert, Fred Ball en Kes Kross.

Voor 3 september staat een concert van Albert Lambert in het kader van de Velvet Tour in Afas Live in de planning.

Live foto Harold Versteeg

Lees meer:

 Adam Lambert Announces New ‘Velvet’ Album