Beth Hart

Doe mee aan Beth’s wereldwijde Fan Video en bekijk haar Parijse Olympia concert.

In deze moeilijke tijden steekt zangeres Beth Hart haar fans graag een hart onder de riem. “We weten allemaal dat we een ongekende tijd in de wereld doormaken en miljoenen van ons is gevraagd om thuis te blijven.

“Maar weet je, we kunnen die tijd allemaal meer dan ooit thuis doorbrengen met de mensen van wie we houden, en samen kunnen we een verschil maken in deze zeer moeilijke tijd. En daarom willen we dat iedereen een foto of filmpje van jezelf maakt, alleen of met familie en geliefden thuis.

“Laat ons zien wat je thuis doet om rond te komen en waar je dankbaar voor bent in deze moeilijke tijd. Als je iets kunt toevoegen om te laten zien in welk land, staat of stad je bent, zou een vlag, een bord, een t-shirt, wat je ook bedenkt geweldig zijn”.

We willen mensen van over de hele wereld laten zien dat ze elkaar liefde en steun geven. Schuif wat je hebt gemaakt in onze DM’s of e-mail ze naar socialmedia@bethhart.com Wees creatief en laten we deze nieuwe video maken over liefde, comfort, kracht, eenheid en mededogen. We zullen proberen zoveel mogelijk van uw foto’s en video’s te gebruiken in de nieuwe video van Beth !!!”

Zorg ervoor dat je de aankondiging van Beth tot het einde bekijkt om een ​​fragment te zien van wat we voor “Mama This One’s For You” hebben gedaan.

En dan is er ook nog een bijzondere video van Beth Hart te zien voor de mensen die thuis vastzitten.  De Europese cultuurzender ARTE filmde Beth’s concert op 1 maart in L’Olympia in Parijs voor een televisie-uitzending. In plaats daarvan hebben ze besloten om het morgen 27 maart via hun FACEBOOK and YOUTUBE  naar een wereldwijd publiek te streamen. Stem af om 19.00 uur GMT / 20.00 uur CEST / 15.00 uur EST om te kijken! @Mascot Labelgroup

Foto’s Esmee Burgersdijk