Blake Mills

Producer, componist, gitarist en songwriter komt met nieuw album.

GRAMMY-winning producer, componist, gitarist en songwriter Blake Mills kondigt zijn nieuw album Mutable Set aan dat zal verschijnen op 8 mei.

Mutable Set is het vierde studio album van Blake Mills en de opvolger van zijn ambient plaat Look (2018) dat door o.a. Pitchfork werd geprezen. Centraal thema is de rollercoaster aan emoties die gepaard gaat met het hedendaagse moderne leven.

Het album werd opgenomen in de iconische Sound City Studios in Los Angeles in samenwerking met een reeks straffe muzikanten: Aaron Embry op piano (Elliot Smith, Edward Sharpe and the Magnetic Zeros), Sam Gendel op saxofoon (Vampire Weekend, Moses Sumney), Rob Moose aan de strijkers (Alabama Shakes, Bon Iver), Abe Rounds op drums (Meshell Ndegocello, Andrew Bird) en Pino Palladino aan de basgitaar (The Who, D’Angelo). @Caroline Benelux