Boef

Rapper krijgt eigen documentaireserie op Videoland.

Boef treedt op bij Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

‘Verguisd door de media, geliefd door zijn fans, maar slechts weinigen kennen zijn echte verhaal’, aldus de aankondiging van Gewoon Boef, de nieuwe documentaireserie over Boef die vanaf acht mei op Videoland te zien is.

Boef, die eigenlijk Sofiane Boussaadia heet, werd gedurende acht maanden gevolgd terwijl hij werkt aan zijn toekomstdroom van stabiliteit en succes: hij bouwt zijn droomhuis, doet zijn vriendin Selma een huwelijksaanzoek en tekent een miljoenendeal bij Sony.

Maar ondanks het succes blijven demonen uit zijn pijnlijke jeugd hem achtervolgen. Gewoon Boef belooft een rauwe en openhartige docuserie te zijn over misschien wel de meest controversiële rapper van Nederland. Een mooie docu waar je zeker bijzondere kanten van de controversiele rapper te zien krijgt.

De driedelige documentaireserie is vanaf 8 mei in een keer te zien bij Videoland. @Sony Music

Foto credits Harold Versteeg