Donald Glover

Multitalent brengt onaangekondigd nieuw album uit.

Het gerucht ging al lang de ronde en is nu waarheid geworden: Multitalent Donald Glover bracht afgelopen zondag onaangekondigd een gloednieuw album uit, genaamd 3.15.20. Het album dat uit twaalf nummers bestaat, bevat samenwerkingen met onder andere Ariana Grande, 21 Savage en Kadhja Bonet.

De acteur-comedian-zanger-dj-producer stelde het album beschikbaar in twee formats: een ‘continuous play’-versie die onder de naam Donald Glover Presents verscheen en een ‘track by track’-versie die onder zijn artiestennaam Childish Gambino te vinden is. Dat maakt 3.15.20 het vierde album dat Glover uitbrengt onder dat pseudoniem.

Het album volgt op Awaken, My Love! waarmee Glover in 2017 een Grammy won voor de single Redbone. Met zijn maatschappijkritische track This Is America won hij er het jaar daarop maar liefst vier.

Vorige week konden fans over de hele wereld 3.15.20 al gedurende één dag streamen, om een gevoel van eenheid te creëren in deze tijd van wereldwijde crisis. @Sony Music