Holland Zingt Hazes

Vijf dagen lang uit volle borst meezingen met Hazes klassieker.

De eerste dag van de achtste editie van het muziekfeest van het jaar Holland Zingt Hazes barstte gisteren in alle hevigheid in Ziggo Dome los.

De jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan is altijd weer een groot succes. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is exact 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. En daarom was het weer een gigantisch feest gisteren in Ziggo Dome.

Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee.

André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Gerard Joling, Glennis Grace en Danny de Munk en nog veel meer artiesten gaven acte de presence in Amsterdam. en wat een feest was het weer! Fans kunnen ook nog op 7,8, 13 en 14 uitbundig meezingen met Holland Zingt Hazes.

Ook in 2021 keert Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome op 12 en 13 maart.

De kaartverkoop voor deze concerten gaat vrijdag 6 maart 2020 om 10:00 uur open via www.hollandzingthazes.nl. @Holland Zingt Hazes.

Beeld: Arnold vd Horst Fotografie