#LOVERECORDSTORES

#LOVERECORDSTORES ondersteunt onafhankelijke platenwinkels.

De muziekgemeenschap lanceert een wereldwijd initiatief om onafhankelijke platenwinkels te helpen tijdens de huidige coronacrisis, onder de hashtag #LOVERECORDSTORES. Muzikanten, artiesten en andere beroemdheden van over de hele wereld maken korte videoclips van zichzelf waarin zij hun liefde voor en belang van hun platenzaak uiten.

De boodschap hierin is het aanmoedigen van hun fans om waar mogelijk (online) te blijven winkelen bij hun favoriete recordstores. De vrees bestaat namelijk dat sommige van deze platenzaken het niet zullen overleven als er niets dringend iets wordt gedaan om de verkoop te stimuleren.

Ook muziekliefhebbers worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze actie. Het enige wat ze te hoeven doen is een bericht delen op Instagram, Facebook en/of Twitter met de hashtag #LOVERECORDSTORES en te laten weten wat de platenzaken voor hen betekenen. @PIAS