Musical Version Of The War Of The Worlds

Muzikale versie van The War of the Worlds komt naar Ziggo Dome.

Jeff Wayne’s Musical Version Of The War Of The Worlds komt op zondag 18 april 2021 naar Ziggo Dome in Amsterdam. De show gebaseerd op het iconische verhaal van HG Wells keert na zeven jaar terug naar Nederland met een vernieuwde show en is groter dan ooit.

Jeff Wayne’s Musical Version Of The War Of The Worlds keer terug naar Nederland. De musicalshow vertelt het spannende Victoriaanse verhaal van HG Wells uit 1898 over de invasie vanuit Mars. De cast voor de show zal later dit jaar bekend worden gemaakt.

De show reist al tientallen jaren de wereld over en blijft zich opnieuw uitvinden en doorgroeien. Ook nu is de bijzondere live ervaring weer uitgebreid.

Dit keer zie je o.a.:

Liam Neeson 3D-hologram als George Herbert, The Journalist.
De iconische Fighting Machine from Mars die echte vlammen afvuurt.
De Black Smoke Band en het ULLAdubULLA symfonisch strijkorkest.
Muziek live gemixed in Surround Sound.
Een gigantische brug die vanaf de rand van het podium over het publiek uitstrekt.
Drie panoramische digitale schermen
Twee uur lang de meest geavanceerde CGI effecten.
Een gloednieuwe lichtshow, vele vuurwerkelementen en buitenaardse speciale effecten.
Een bijzondere verschijning van The War of The Worlds auteur HG Wells in beeld en geluid.

Het dubbel album van Jeff Wayne werd oorspronkelijk uitgebracht in 1978 door CBS Records. Het behaalde over de hele wereld enorm veel succes met meer dan 16 miljoen verkochte albums en stond meer dan 330 weken in de UK Album Charts. Op het album staan de internationale hitsingles Forever Autumn en The Eve of The War. Jeff Wayne’s Musical-versie heeft vele prijzen gewonnen waaronder twee prestigieuze UK Ivor Novello Awards en de US Best Recording in Science Fiction and Fantasy. Jeff Wayne’s muzikale versie van ‘The War of The Worlds’ is uitgegroeid tot een echte klassieker. @Mojo Concerts

JEFF WAYNE’S MUSICAL VERSION OF THE WAR OF THE WORLDS
Zondag 18 april 2021 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €56,- (incl. servicekosten)