Roosbeef

Roosbeef komt net nieuwe single en concertdata.

Als gevolg van de recente corona ontwikkelingen heeft Roosbeef besloten de uitgebreide ‘Lucky’ tour die dit voorjaar voor België en Nederland op de concertagenda stond, in z’n geheel te verplaatsen naar dit najaar. Het gelijknamige album verscheen eerder dit jaar en werd door de vakpers gewaardeerd met 4 en 5***** recensies.

Omdat de fans nu dus iets langer op de live uitvoeringen zullen moeten wachten komt deze week het opzwepende, elektronische ‘Rodeo’ alvast op single uit.

“Waarom kan een mens niet rusten, maar moet het op pad, en onder spanning staan? Waarom moet het, als het een berg ziet, daar dan overheen en als het een stier ziet, die dan bedwingen en berijden? En waarom, als we dan vallen, blijven we niet liggen en moeten we op zoek naar de volgende rodeo?

Roosbeef is terug met ‘Lucky’

Tijdens haar verblijf in Amerika leefde Roos Rebergen twee jaar tussen de bluegrass, leerde ze het Amerikaanse lied begrijpen en hoorde ze verhalen die hun weerklank vinden op ‘Lucky’, het vierde studio album van Roosbeef. Terug in België raapte ze haar band weer bij elkaar. Nog altijd met Tim van Oosten op drums, Tom Pintens op gitaar en keys en nieuwe aanwinst Pascal Deweze die ook voor de productie van ‘Lucky’ tekende.

Met ‘Lucky’ verkent Rebergen nieuwe oorden. Het is een testament van haar muzikaal en tekstueel wasdom wat onderschreven wordt door een ijzersterke band. @Multimomedia

livefoto Hans Kreutzer

https://roosbeef.nl/