Ten Times A Million

Indie rockformatie vanaf vanavond toch op Takeover Tour.

De Nederlands/Duitse indie rockformatie TEN TIMES A MILLION begint vanavond aan een nieuwe tour. De Takeover Tour. In deze rare en zware tijd voor velen is deze tour vooral bedoeld als positief signaal. Gedupeerden helpen gedupeerden, voor en door elkaar met solidariteit en loyaliteit als drijfveren.

Kan dat zomaar? Is het onverantwoord of naïef? Welnee, het betreft een social media tour! Vanuit de eigen studio/oefenruimte van de band zullen de heren – op gepaste afstand van elkaar – live concerten gaan geven op verschillende social media kanalen van diverse partners, bedrijven, zalen, festivals en vrienden van de band.

De vijfmans formatie die onlangs nog werd uitgeroepen tot 3FM talent bracht in februari haar nieuwste single ‘Bye’ uit. Een track die werd opgenomen met Nothing but Thieves gitarist Dom Craik en producer Julian Emery. Het nummer kwam afgelopen vrijdag ook op nummer 57 voor in de Klomp top 100 van 3FM.

Alle concerten (audio en video) tijdens de tour zijn gratis te bezoeken via de diverse social media kanalen, het betreft concerten van een half uur tot een uur. Naast de vaste waardes zal de set iedere show ook verschillen en is er ruimte voor interactie met het publiek. Credits tekst @Professional Independent Music Promotion

TEN TIMES A MILLION TAKEOVER TOUR 2020

Di 31 maart               20.00 uur                   Bagels & Beans instagram

Wo 1 april                  20.00 uur                   Melkweg Amsterdam instagram

Do 2 april                  21.00 uur                   Peter Aerts Instagram

Vr 3 april                    20.00 uur                   Stanislaus Brewpub instagram

Ma 6 april                  20.00 uur                   Mojo Concerts Instagram

Di 7 april                    20.00 uur                   KinK instagram

Wo 8 april                  20.00 uur                   Café Rocks facebook

 

Meer data worden binnenkort bekend gemaakt.

Ten Times a Million is een Nederlands/Duitse alternatieve rock band. Het vijftal combineert filmische sferen met catchy hooks en aanstekelijke riffs. Naast dampende rockers komen gevoelige, kleine liedjes voorbij in het materiaal. De band nam de afgelopen periode diverse tracks op met Nothing but Thieves gitarist Dom Craik, producer Julian Emery (Nothing but Thieves, Gavin deGraw) en engineer/mixer Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro). ‘Bye’. Is de nieuwste single, afkomstig van de EP ‘Born Tomorrow’ die later dit jaar zal verschijnen.

www.tentimesamillion.com