The Kik

Rotterdamse band met orkest in Rotterdam Ahoy.

Zaterdag 7 november geeft The Kik met orkest een concert in Rotterdam Ahoy. Tijdens het optreden brengt de Rotterdamse band een dwarsdoorsnede van hun repertoire. Van doorbraakhit ‘Simone’ tot nummers van nieuwe album ‘Jin’, maar ook de succesvolle muzikale uitstapjes zoals het album met Armand, het materiaal van Boudewijn de Groot en het album ‘Hertaalt!’ met Nederlandse versies van Engelstalige hits.

Nederlands bekendste Nederbietband The Kik, bestaande uit Dave von Raven, Arjan Spies, Marcel Groenewegen, Paul Zoontjens en Ries Doms werd in 2011 opgericht. Na het debuutalbum ‘Springlevend’ in 2012, met daarop de hit ‘Simone’ heeft The Kik zich op vele terreinen ontwikkeld. Ze waren een seizoen de huisband van DWDD, zetten Nederpopheld Armand in het zonnetje, maakten de titelsong voor de film ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ en boekten vorig jaar groot succes met hun livevertolkingen van de klassieke Boudewijn de Groot albums ‘Voor de overlevenden’ en ‘Picknick’. @Mojo Concerts

Foto’s Moos Wolfs

Op 14 februari is het nieuwe vierde studioalbum ‘Jin’ uitgekomen. Ook staat The Kik met orkest dit jaar op Pinkpop.
THE KIK MET ORKET
Zaterdag 7 november, Rotterdam Ahoy