The Life I Live Festival 2020

Tiende editie Haags festival presenteert eerste tien namen.

THE LIFE I LIVE beleeft dit jaar een mijlpaal. Het is de tiende editie van het gratis toegankelijke festival op Koningsnacht en -dag (zondag 26 en maandag 27 april) in Den Haag. Op de meest sfeervolle pleinen en lanen van de historische Haagse binnenstad worden maar liefst negen buitenpodia geplaatst waarop tegen de 60 acts te zien zullen zijn. Alle muzikale genres komen aan bod, van urban tot indiepop en rock, van garage tot funk en elektronische muziek. Er zijn optredens van onder meer Wies, Postmen, Goldband, Three Little Clouds, Voodoo Chambers, Millionaire, Zuco 103, Queens Pleasure, Dan August en Cairo Liberation Front.

De komende tijd wordt het programma van het festival tijdens Koningsnacht en -dag verder bekend gemaakt. Alle optredens zijn gratis te bezoeken.

Een greep uit het programma uitgelicht:

POSTMEN – Al twintig jaar de vertrouwde aanstekelijke sound waarin hiphop en reggae samenvloeien.
VOODOO CHAMBERS – Gloednieuw Haags trio met broeierige rock, elektronische soundscapes en de ratelende drums van Koen Herfst.
CAIRO LIBERATION FRONT – Nederlands trio dat zich bekwaamt in electrochaabi: de swingende combinatie van westerse elektronica en Noord-Afrikaanse chaabi, traditionele straatdansmuziek.
ZUCO 103 – Trendsettende Brazilectro, een samengaan van jazz, electronica en Brazilliaanse muziek, met invloeden uit Midden-Amerika en Afrika.

WIES – Indierock met een elektronisch poplaagje en expressieve teksten in de moerstaal.@ The Life I Live Festival

Foto Postmen pverheijenfotografie.nl

THE LIFE I LIVE
zondag 26 april (Koningsnacht) & maandag 27 april (Koningsdag) 2020
Binnenstad Den Haag | ca 60 live acts | gratis toegang

Meer informatie: www.thelifeilive.nl