Tones An I

Aanstekelijke popsongs van Tones An I in de Melkweg.

Zangeres Tones and I in de Melkweg in Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De Australische Tones And I stond op 9 maart met een concert in de Melkweg. Zij begon in 2018 als straatartiest en heeft inmiddels twee hits op haar naam staan -‘Johnny Run Away’ en ‘Dance Monkey-’. Gewapend met een plastic keyboardje trok de muzikante naar kustplaats Byron Bay waar ze haar liedjes voor toevallige  voorbijgangers speelde.

Die werden al snel zo enthousiast van haar aanstekelijke songs dat zelfs de politie de feestende massa meerdere malen op moest breken.  Tones And I maakt aanstekelijke en ontwapenende popsongs. Voor fans van Anne-Marie, Zara Larsson en Tash Sultana. @Melkweg

Bekijk hier de foto’s die Harold Versteeg tijdens het optreden van Tones An I in de Melkweg maakte.

Fotografie: Harold Versteeg