Edsilia Rombley

Zangeres verrast moeder met single ‘Lieve Mama’

Op vrijdag 24 april brengt Edsilia Rombley haar nieuwe single ‘Lieve Mama’ uit. Een bijzonder eerbetoon aan haar moeder. “Ik ben heel trots op dit nummer en deze verrassing is mijn cadeau aan haar”, aldus Edsilia Rombley.

‘Lieve Mama’ is door de zangeres geschreven met tekstschrijver Martin Gijzemijter. Tjeerd P.Oosterhuis produceerde het nummer en schreef de muziek. Edsilia Rombley: “Dit nummer omschrijft precies de liefde voor mijn moeder.”

“Mijn moeder is een belangrijke factor in mijn leven. Als alleenstaande vrouw heeft ze 3 kinderen grootgebracht en dat was zeker niet altijd gemakkelijk. Ik heb er echt respect voor hoe zij dat in haar eentje heeft gedaan. Het moederschap is een grote verantwoordelijkheid en daarom is dit nummer eigenlijk een ode aan alle moeders”, aldus de zangeres.

Een paar dagen geleden verraste Edsilia haar moeder, die helemaal van niets wist, met deze hartverwarmende ode. Beelden hiervan zijn te vinden op social media. Dat haar moeder op 8 mei aanstaande jarig is, twee dagen voor Moederdag, maakt de release extra speciaal voor de zangeres. “De cirkel is rond.”

Al eerder riep Rombley haar fans via social media op, om een foto van hun moeder in te sturen voor de videoclip van “Lieve Mama”, die 10 mei a.s. op Moederdag uitkomt. Op deze oproep is massaal gereageerd.

Met het uitbrengen van ‘Lieve Mama’ staat de zangeres aan het begin van een periode van meerdere Nederlandstalige single releases. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe songs waaronder enkele bijzondere duetten. @Royal Promotions

Foto: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

Lieve Mama is vanaf vrijdag 24 april te streamen via de bekende platformen.