Eli

INTRODUCING: ELI met Ghosts.

Hij begon al te drummen toen hij nog maar drie jaar oud was, schreef zijn eerste liedjes op zijn tiende en probeerde alle instrumenten uit, van piano tot viool. Maar pas toen hij de gitaar ontdekte, wist de Berlijnse singer-songwriter ELI zeker dat hij muzikant zou worden.

Met zijn nieuwe single Ghosts bewijst ELI maar weer eens dat hij het talent heeft om zowel edgy als poppy te klinken en in elk nummer een diepe emotie over te brengen. Ghosts is een aanstekelijk nummer vol synths en psychedelische gitaarmelodieën en gaat over het eenzame gevoel na een break-up.

ELI zegt er zelf over: ‘Ghosts is about that moment after a breakup when you feel incredibly lonely, yet, at the same time, you have a feeling that this person you parted ways with is still haunting you. Like a ghost by your side that doesn’t let go.’

Ghosts volgt op het succes van zijn hit Change Your Mind in 2018 waarmee hij de Duitse muziekwereld opschudde en die inmiddels goed is voor 70 miljoen streams wereldwijd. De afgelopen twee jaar was ELI te zien op festivals door heel Europa. @Sony Music