HAUSER

ALONE, TOGETHER LIVE FROM ARENA PULA.

HAUSER kondigt ALONE, TOGETHER FROM ARENA PULA aan, een speciaal optreden uit zijn thuisland Kroatië.  Een soloconcert in de iconische Arena Pula, zonder live publiek, dat wereldwijd gestreamd wordt op zijn officiële YouTube-kanaal deze maandag, 27 april om 19.00.

ALONE, TOGETHER FROM ARENA PULA is opgedragen aan alle mensen in cruciale beroepen over de hele wereld en is de nieuwste inspanning van HAUSER om publiek wereldwijd een broodnodige muzikale ontsnapping en troost te bieden in deze verontrustende tijden.  De veelgeprezen cellist voert zijn klassieke composities uit, waaronder nummers van zijn recente solo-debuutalbum Classic.

“AT THIS TIME OF UNPRECEDENTED DIFFICULTY, THE HUMAN SPIRIT HAS SHOWN ITS STRENGTH.  IT IS FOUND IN THE ORDINARY PEOPLE WHOSE EXTRAORDINARY WORK IS SAVING LIVES, IN THE KEY WORKERS ON THE FRONTLINE AND IN THOSE OF US WHO HAVE JUST STAYED HOME.  THOUGH WE ARE FORCED APART, WE HAVE COME TOGETHER.  WE STAND UNITED WHILE WE KEEP OUR DISTANCE, AND FIND HOPE IN OUR HUMANITY.” – HAUSER @Sony Music