K3

Meidentrio brengt speciaal nummer ‘Bubbel’ vanuit huis.

Ook de meiden van K3 zitten thuis en ondanks dat optreden er nog even niet in zit, zitten de meiden niet stil. Onlangs brachten ze ‘Handjes wassen’ uit en om iedereen een extra hart onder de riem te steken brengen ze nu al hun nummer ‘Bubbel’ uit! ‘’We hopen dat dit de ellende eventjes helpt vergeten.’’

Het nummer is geschreven voor de coronacrisis losbarstte en zou oorspronkelijk pas in het najaar te horen zijn, maar is op dit moment zo toepasselijk dat ‘Bubbel’ nu al is uitgebracht. ”Het gaat over hoe je jezelf alleen kan voelen, maar er zit ook een sterke boodschap van hoop en liefde in. Dat vonden wij in deze tijden erg gepast’’, legt Klaasje uit.

“We willen de mensen echt een hart onder de riem steken. Als we hen troost kunnen bieden en even alle ellende doen vergeten, dan is onze missie geslaagd”, vult Hanne aan. “De mensen zitten nu verplicht thuis, dus het leek ons wel leuk om dan nieuwe muziek te laten horen”, aldus Marthe

De video van de thuisopname van ‘Bubbel’ is te zien op het Youtube kanaal van K3. Het filmpje werd gemaakt als opbeurende afsluiter van het avondjournaal van de tv-zender VTM. De studio-versie van het nummer is vanaf vandaag ook te beluisteren op Spotify, Apple Music en Deezer. @Studio 100